Beneficii suplimentare pentru distribuitorii President Electronics Romania

1. ComercializaŇ£i produse de calitate.
De peste 35 de ani President Electronics reprezinta un nume cu traditie pe piata de echipamente radio CB, fiind cel mai cunoscut brand pentru investitia continua in calitatea produselor sale. Si in Romania President reprezinta prima alegere a celor care prefera calitatea, experienta celor 10 ani demonstrand ca numarul celor care aleg un produs de calitate este in permanenta crestere.

2. Garantia statiilor President extinsa la 5 ani
Incepand cu anul 2012 politica firmei President a extins garantia la 5 ani pentru toate statiile radio comercializate implreuna cu o antena President. Acest aspect a dus la o crestere a numarului de clienti care aleg folosirea unei solutii complete President, rezultand astfel o calitate imbunatatita a experientei in comunicatiile radio CB.

3. Gama de produse
Diversificarea si inovarea continua, specifica brandului President, sunt factorii care duc la innoirea permanenta a gamei cu produse performante, multe dintre acestea fiind preluate si de catre companiile concurente, in varianta proprie.
Gama de produse, cuprinde 12 modele de statii si peste 25 de antene adaptate nevoilor celor mai pretentiosi clienti, atat din punct de vedere al performantelor cat si in ceea ce priveste acoperirea segmentelor de pret specifice pietei din Romania.

4. Castigam impreuna
Punandu-va la dispozitie produse de calitate prin care sa generati profit, iar clientilor Dvs sansa de a cumpara echipamente radio CB de calitate superioara la un pret adecvat, consideram ca ne ajutam atat partenerii cat si clientii utilizatori finali sa castige impreuna cu noi.

Devino distribuitor autorizat President Electronics
Pentru a deveni distribuitor autorizat President Electronics Romania, va rugam sa completati formularul de mai jos cu datele dumneavoastra. Ulterior veti fi contactat de un reprezentant al companiei pentru a discuta detaliile colaborarii cu dumneavoastra.

Devino distribuitor

Contact

  • Revanzatori
  • Utilizatori finali - profesionisti
  • Persoane fizice
  • Statii radio
  • Antene statii radio
  • Accesorii statii radio

* Campuri obligatorii